Tulinen seesamkala

Valio Food Solutions

Tulinen seesamkala

Ainekset10 annosta

2.400 kg
0.010 kg
suolaa
0.100 kg
makeaa soijakastiketta
0.200 kg
0.300 kg
seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Nosta valutetut kalapalat GN 1/1-65 -astiaan ja mausta suolalla.
  2. Sekoita muut ainekset ja levitä kalapaloille. Anna maustua noin puoli tuntia.
  3. Kypsennä uunissa 200° C n. 15 min.
kpl
g
2.0 kg
78 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
78 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
78 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g
Kalsium
4 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›