Tulinen seesamkala

Tulinen seesamkala
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Tulinen seesamkala

Tulinen seesamkala

Rapeaksi paistettua seesamkalaa noutopöytään tai edustustarjoiluihin.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

2.400 kg
seiti selkäfileetä, pakaste sulatettuna
0.010 kg
suolaa
0.100 kg
makeaa soijakastiketta
0.200 kg
paholaisen hilloa
0.300 kg
seesaminsiemeniä

Ohje

  1. Nosta valutetut kalapalat GN 1/1-65 -astiaan ja mausta suolalla.
  2. Sekoita muut ainekset ja levitä kalapaloille. Anna maustua noin puoli tuntia.
  3. Kypsennä uunissa 200° C n. 15 min.
kpl
g
2.0 kg
83 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
83 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
83 kcal
Proteiini
16 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.