Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Tulinen seesamkala
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Tulinen seesamkala
Tulinen seesamkala
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
2.400 kg
FS alaskanseiti selkäfilepaloja
sulatettuna
0.010 kg
suolaa
0.100 kg
makeaa soijakastiketta
0.200 kg
Valio makeaa mörkötäytettä
0.300 kg
seesaminsiemeniä
Ohje
Nosta valutetut kalapalat GN 1/1-65 -astiaan ja mausta suolalla.
Sekoita muut ainekset ja levitä kalapaloille. Anna maustua noin puoli tuntia.
Kypsennä uunissa 200° C n. 15 min.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.0 kg
Laktoositon
78
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
FS alaskanseiti selkäfileepala 5 kg (60-80 g) vastuullinen valinta
Ravintosisältö annoksessa
Energia
78 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
78 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›