Siirry sisältöön
Tuliset katkarapukierteet

Tuliset katkarapukierteet

Tuliset katkarapukierteet

Ainekset

  • 1,020 kg Valio GN -pizzapohjaa

Täyte

  • 1,000 kg kuorittuja katkarapuja, MSC-sertifioitu
  • 0,006 kg suolaa
  • 0,050 kg hienonnettua tilliä
  • 0,400 kg
    Valio Viola® ruohosipuli tuorejuustoa
    Valio Viola® kevyt ruohosipuli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda lempeää sipulisuutta…
    Valio Viola® kevyt 1,5 kg ruohosipuli tuorejuusto laktoositon
  • 0,100 kg sweet chilikastiketta

Päälle


Ohje

  1. Sulata Valio GN-pizzapohjat ja katkaravut.
  2. Yhdistä hyvin valutetut ja suolalla maustetut katkaravut täytteen muihin aineisiin.
  3. Leikkaa pizzapohjat kolmeen osaan.
  4. Jaa täyte paloille ja rullaa ne kiinni tiukasti.
  5. Lado valmiit rullat leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-65 vuokaan
  6. Ripota päälle juustoraaste.
  7. Paista uunissa 200 asteessa n. 10 min tai kunnes rullat saavat väriä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 512 kcal
Proteiini 33,3 g
Hiilihydraatti 43,5 g
Rasva 21,9 g
Tyydyttynyt rasva 10,7 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 2,9 g
Kalsium 428,1 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 205 kcal
Proteiini 13,3 g
Hiilihydraatti 17,4 g
Rasva 8,7 g
Tyydyttynyt rasva 4,3 g
Ravintokuitu 0,2 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search