Tumma kakkupohja

Valio Food Solutions

Tumma kakkupohja

Ainekset1 annos

2.000 kg
kananmunia
1.000 kg
sokeria
0.800 kg
vehnäjauhoja
0.200 kg
kaakaojauhetta
0.200 kg
maissitärkkelystä
0.200 kg
4.400 kg (1 kpl á 4.400 kg)
4.400 kg (1 kpl á 4.400 kg)

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu kaakaojauhe ja tärkkelys. Sekoita joukkoon voisula.
  2. Annostele massa haluamasi kokoisiin kakkuvuokiin.
  3. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa kypsiksi, noin 30-60 minuuttia riippuen pohjan koosta.
kpl
g
4.4 kg
286 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
286 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
286 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.