Tuulihattukermakakku

Valio Food Solutions

Tuulihattukermakakku

Ainekset8 kpl

Kakkupohja

1.500 kg
kananmunia
1.100 kg
sokeria
1.100 kg
vehnäjauhoja
3.700 kg (8 kpl à 0.463 kg)

Tuulihatut

0.200 kg
vettä
0.030 kg
0.140 kg
vehnäjauhoja
0.200 kg
kananmunia
0.570 kg (8 kpl à 0.071 kg)

Kasteluvesi

1.080 kg
vettä
0.120 kg
sokeria
1.200 kg (8 kpl à 0.150 kg)

Täyte

1.600 kg
1.600 kg (8 kpl à 0.200 kg)

Täytteeksi ja pinnalle

3.200 kg
3.200 kg (8 kpl à 0.400 kg)

Koristeluun

0.200 kg
suklaata rouhittuna
0.200 kg (8 kpl à 0.025 kg)
10.470 kg (8 kpl à 1.309 kg)

Ohje

  1. Valmista kakkupohjat. Sekoita sokeri ja munat. Lämmitä seos 40 asteiseksi vesihauteessa. Vaahdota seos ja sekoita joukkoon varovasti vehnäjauhot. Annostele massa Ø 18 cm:n kakkurenkaisiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa 35 minuuttia.
  2. Valmista tuulihattupohjat. Keitä vesi ja voi. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja sekoita kunnes massa on tasaista ja irtoaa kattilan reunoista. Anna massan jäähtyä hetki. Sekoita massa joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Pursota massasta sileällä tyllalla 6 g:n pohjia. Paista pohjat 220 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia höyrypelti kiinni.
  3. Halkaise kakkupohjat kolmeen osaan ja kostuta ne keitetyllä ja jäähdytetyllä sokerivedellä. Täytä kakut kermavaahdolla ja vadelmatäytteellä. Kuorruta kakkujen pinta kermavaahdolla ja reunusta suklaastroisselilla. Täytä pienet tuulihatut kermavaahdolla ja vadelmatäytteellä. Koristele tuulihatut valkoisella ja tummalla suklaalla. Laita tuulihatut kehäksi kakkujen pinnalle.
kpl
g
10.4 kg
256 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
256 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
256 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
36 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.