Tuulihattukermakakku

Tuulihattukermakakku

Teollisuus
256 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Kakkupohja
1,500 kg kananmunia
1,100 kg sokeria
1,100 kg vehnäjauhoja
3,700 kg 8 kpl á 0,463 kg
Tuulihatut
0,200 kg vettä
0,030 kg Valio voita
0,140 kg vehnäjauhoja
0,200 kg kananmunia
0,570 kg 8 kpl á 0,071 kg
Kasteluvesi
1,080 kg vettä
0,120 kg sokeria
1,200 kg 8 kpl á 0,150 kg
Täyte
1,600 kg Valio vadelmatäyte runsasta
1,600 kg 8 kpl á 0,200 kg
Täytteeksi ja pinnalle
3,200 kg Valio vispikermaa
3,200 kg 8 kpl á 0,400 kg
Koristeluun
0,200 kg suklaata rouhittuna
0,200 kg 8 kpl á 0,025 kg
10,470 kg 8 kpl á 1,309 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Valmista kakkupohjat. Sekoita sokeri ja munat. Lämmitä seos 40 asteiseksi vesihauteessa. Vaahdota seos ja sekoita joukkoon varovasti vehnäjauhot. Annostele massa Ø 18 cm:n kakkurenkaisiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa 35 minuuttia.

  • Valmista tuulihattupohjat. Keitä vesi ja voi. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja sekoita kunnes massa on tasaista ja irtoaa kattilan reunoista. Anna massan jäähtyä hetki. Sekoita massa joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Pursota massasta sileällä tyllalla 6 g:n pohjia. Paista pohjat 220 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia höyrypelti kiinni.

  • Halkaise kakkupohjat kolmeen osaan ja kostuta ne keitetyllä ja jäähdytetyllä sokerivedellä. Täytä kakut kermavaahdolla ja vadelmatäytteellä. Kuorruta kakkujen pinta kermavaahdolla ja reunusta suklaastroisselilla. Täytä pienet tuulihatut kermavaahdolla ja vadelmatäytteellä. Koristele tuulihatut valkoisella ja tummalla suklaalla. Laita tuulihatut kehäksi kakkujen pinnalle.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!