Tuunattu Fanny-vanukas

Tuunattu Fanny-vanukas
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Tuunattu Fanny-vanukas

Tuunattu Fanny-vanukas

Herkullinen, kolmen raaka-aineen tuunausvinkki ylijäämille pullille ja piirakoille. Vitriiniin sulatetut tai paistetut tuotteet voidaan tuunata uuteen uskoon näillä vinkeillä.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

1.000 kg
0.500 kg
0.300 kg
tuoreita vadelmia

Ohje

  1. Laita tarjoilukipon pohjalle lusikallinen hilloa. Kaada vanukas päälle ja murustele pinnalle piirakkaa. Viimeistele tuoreilla marjoilla.
kpl
g
1.8 kg
178 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
178 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
178 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›