Tuunatut AURA juurekset

Tuunatut AURA juurekset
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Tuunatut AURA juurekset

Tuunatut AURA juurekset

Tuunatut ranskalaiset perunat ovat trendikäs lisuke, miksi ei siis myös loppu- ja alkuvuoden sesongin juurekset? Virkistä buffettisi juureslisukkeet AURA®-juustolla, punasipulihillokkeella ja pähkinöillä tai siemenillä.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset15 annosta

2.000 kg
isoja juuressuikaleita
0.200 kg
punasipulihilloketta
0.200 kg
0.100 kg
paahdettuja kurpitsansiemeniä , tai muita siemeniä/pähkinöitä
0.020 kg
hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Paahda juurekset rapeiksi uunissa. Tuunaa punasipulihillokkeella, AURA-murulla, siemenillä ja ruohosipulilla.
kpl
g
2.4 kg
85 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
85 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
85 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.