Tyrni-Marenkikakku

Valio Food Solutions

Tyrni-Marenkikakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset3 kpl

marenki

0.500 kg
sokeria
0.500 kg
valkuaisia
0.400 kg
tomusokeria
0.060 kg
maissitärkkelystä
1.460 kg (3 kpl à 0.487 kg)

Täyte

1.000 kg
0.600 kg
0.300 kg
0.350 kg
tyrnimehua
0.140 kg
tomusokeria
2.390 kg (3 kpl à 0.797 kg)
3.850 kg (3 kpl à 1.283 kg)

Ohje

  1. Marenki

  2. Vaahdota valkuaiset ja 1/3 sokerista.
  3. Lisää loppu sokeri vähitellen, samalla vatkaten.
  4. Yhdistä tomusokeri ja maissitärkkelys. Lisää lopuksi käännellen marenkivaahtoon.
  5. Pursota ø20 cm:n kiekkoja leivinpaperin päälle. Kuivata uunissa yön yli rapeiksi n. 100°C:ssa.
  6. Kokoaminen

  7. Vaahdota kerma. Lisää loput aineet ja vaahdota kuohkeaksi.
  8. Pursota täytettä marenki pohjalle ja laita marenki paloja keskelle. Laita toinen marenkilevy kanneksi.
  9. Koristele haluamallasi tavalla.
kpl
g
2.6 kg
288 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
288 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
288 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›