Tyrni-Marenkikakku

Tyrni-Marenkikakku

Teollisuus
288 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

marenki
0,500 kg sokeria
0,500 kg valkuaisia
0,400 kg tomusokeria
0,060 kg maissitärkkelystä
1,460 kg 3 kpl á 0,487 kg
Täyte
1,000 kg Valio vispikermaa laktoositon
0,600 kg Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0,300 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon
0,350 kg tyrnimehua
0,140 kg tomusokeria
2,390 kg 3 kpl á 0,797 kg
3,850 kg 3 kpl á 1,283 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Marenki
  • Vaahdota valkuaiset ja 1/3 sokerista.

  • Lisää loppu sokeri vähitellen, samalla vatkaten.

  • Yhdistä tomusokeri ja maissitärkkelys. Lisää lopuksi käännellen marenkivaahtoon.

  • Pursota ø20 cm:n kiekkoja leivinpaperin päälle. Kuivata uunissa yön yli rapeiksi n. 100°C:ssa.

Kokoaminen
  • Vaahdota kerma. Lisää loput aineet ja vaahdota kuohkeaksi.

  • Pursota täytettä marenki pohjalle ja laita marenki paloja keskelle. Laita toinen marenkilevy kanneksi.

  • Koristele haluamallasi tavalla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!