Siirry sisältöön
Tyrni-porkkanahilloke juustotarjoiluun
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Tyrni-porkkanahilloke juustotarjoiluun

Tämä ohje on Vuoden Kokki 2019 Mikko Kaukosen käsialaa.

Tyrni-porkkanahilloke juustotarjoiluun

Ainekset

  • 2,400 kg porkkanaraastetta
  • 0,300 kg tyrnimehua
  • 1,200 kg hillosokeria
  • 0,040 kg vaniljatankoa
  • 0,060 kg kanelitankoa

Ohje

  1. Keitä hilloketta n. 15 min, kunnes porkkana on kypsä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 31 kcal
Proteiini 0,1 g
Hiilihydraatti 7 g
Rasva 0,1 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0 g
Kalsium 7,8 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 182 kcal
Proteiini 0,6 g
Hiilihydraatti 41,4 g
Rasva 0,8 g
Tyydyttynyt rasva 0,1 g
Ravintokuitu 3,3 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search