Tyrnillä höystetyt silakkarullat

Tyrnillä höystetyt silakkarullat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Tyrnillä höystetyt silakkarullat

Tyrnillä höystetyt silakkarullat

Ainekset10 annosta

0.480 kg
silakkafileitä, pakaste
0.010 kg
suolaa
0.005 kg
jauhettua valkopippuria
0.005 kg
paprikajauhetta
0.127 kg
pakaste purjoviipaleita
0.050 kg
väkiviinaetikkaa
0.100 kg
tyrnimarjoja
0.010 kg
sokeria

Ohje

  1. Lado silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta suolalla, valkopippurilla ja paprikajauheella. Ripottele fileille hienonnettu purjo. Kääri fileet rullalle ja laita matalaan uunivuokaan. Sekoita etikasta, murskatuista marjoista ja sokerista liemi. Kaada vuokaan. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 25 min. Anna jäähtyä liemessään. Nosta rullat tarjoiluastiaan.
kpl
g
0.7 kg
114 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
114 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
114 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.