Unikkosuklaakakku

Valio Food Solutions

Unikkosuklaakakku

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset5 kpl

1.000 kg
kananmunia
0.500 kg
sokeria
0.480 kg
vehnäjauhoja
0.120 kg
maissitärkkelystä
0.120 kg
unikonsiemeniä
2.220 kg (5 kpl á 0.444 kg)

Kostutus

0.500 kg
0.500 kg (5 kpl á 0.100 kg)

Täyte

4.400 kg
4.400 kg (5 kpl á 0.880 kg)

Suklaakuorrute

0.150 kg
maitosuklaata
0.150 kg
tummaa suklaata
0.225 kg
0.600 kg
1.125 kg (5 kpl á 0.225 kg)
8.245 kg (5 kpl á 1.649 kg)

Ohje

  1. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi.
  2. Lisää käsin sekoittaen siivilöidyt keskenään sekoitetut jauhot ja siemenet.
  3. Annostele vuokiin.
  4. Paista 180 asteessa.
  5. Jäähdytä pohjat.
  6. Leikkaa pohjat kolmeen osaan. Kostuta maidolla.
  7. Täytä pohjat rahka-jogurttitäytteellä. Levitä myös ohut kerros täytettä pinnalle.
  8. Valmista kuorrute kiehauttamalla kerma. Lisää suklaan sekaan useammassa erässä.
  9. Kuumenna kirkaskuumahyytelö 70°C:een ja lisää suklaa seokseen. Sekoita huolellisesti, mutta niin että ei muodostu kuplia. Valmista kuorrute mielellään edellisenä päivänä.
  10. Lämmitä kuorrute 30-40°C:een ja kuorruta kakut.
kpl
g
8.2 kg
214 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
214 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
26 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.