Siirry sisältöön
Uuni kylkeä ja juureksia

Uuni kylkeä ja juureksia

Uuni kylkeä ja juureksia

Ainekset

  • 5,000 kg sian kylkeä
  • 0,012 kg suolaa
  • 0,003 kg rouhittua mustapippuria

Uunijuurekset

  • 5,000 kg keittojuureksia, pakaste
  • 0,006 kg suolaa
  • 0,250 kg
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon

Dijonsinap­pismetana

  • 5,000 kg sian kylkeä
  • 0,012 kg suolaa
  • 0,003 kg rouhittua mustapippuria

Uunijuurekset

  • 5,000 kg keittojuureksia, pakaste
  • 0,006 kg suolaa
  • 0,250 kg Valio Eila® voita

Dijonsinap­pismetana

  • 0,400 kg Valio smetanaa laktoositon
  • 0,100 kg Dijon-sinappia

Ohje

  1. Mausta kylki ja kypsennä uunissa 110 asteessa n. 4 tuntia tai kunnes kylki on kypsää.

Uunijuurekset

  1. Lisää kaikki aineet GN-vuokaan ja kypsennä uunissa 150 asteessa 30 min.

Dijonsinap­pismetana

  1. Vaahdota aineet keskenään.

Saman tarjoiluti­lanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1103 kcal
Proteiini 39,6 g
Hiilihydraatti 17,3 g
Rasva 96,7 g
Tyydyttynyt rasva 37,3 g
Ravintokuitu 7,4 g
Suola 1,6 g
Kalsium 127,8 mg
D-vitamiini 1,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 316 kcal
Proteiini 11,3 g
Hiilihydraatti 5 g
Rasva 27,7 g
Tyydyttynyt rasva 10,7 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla foodservice-alan asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search