Uuni kylkeä ja juureksia

Uuni kylkeä ja juureksia
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Uuni kylkeä ja juureksia

Uuni kylkeä ja juureksia

Ainekset20 annosta

5.000 kg
sian kylkeä
0.010 kg
suolaa
0.003 kg
rouhittua mustapippuria

Uunijuurekset

5.000 kg
keittojuureksia, pakaste
0.005 kg
suolaa
0.250 kg

Dijonsinappismetana

0.400 kg
0.100 kg
Dijon-sinappia

Ohje

  1. Mausta kylki ja kypsennä uunissa 110 asteessa n. 4 tuntia tai kunnes kylki on kypsää.
  2. Uunijuurekset

  3. Lisää kaikki aineet GN-vuokaan ja kypsennä uunissa 150 asteessa 30 min.
  4. Dijonsinappismetana

  5. Vaahdota aineet keskenään.
kpl
g
5.0 kg
205 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
205 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
205 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.