Uunikuhaa ja pähkinä-korianterikastiketta

Uunikuhaa ja pähkinä-korianterikastiketta

FoodService
Gluteeniton
Laktoositon
Kasvis (lakto-ovo)
Ammattikeittiö - Laktoositon
118 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

2,000 kg nahattomia, ruodottomia kuhafileitä
Mausteliemi
0,100 kg siirappia
0,100 kg mietoa sinappia
0,005 kg suolaa
0,005 kg rouhittua mustapippuria
Kastike
0,007 kg punaista chiliä
0,200 kg Valio kermaviiliä laktoositon
0,120 kg Valio smetanaa laktoositon
0,050 kg maapähkinävoita
0,010 kg sitruunamehua
0,010 kg tuoretta korianteria
0,005 kg sokeria
0,001 kg suolaa
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Lado kalapalat GN 1/1 vuokaan.

  • Valmista mausteliemi yhdistämällä kaikki aineet keskenään. Kaada kalapalojen päälle.

  • Kypsennä kalat uunissa 200 asteessa n. 12 min tai kunnes ovat kypsiä.

Kastike
  • Poista halkaistusta chilistä siemenet ja valkoiset osat.

  • Soseuta kaikki ainekset monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.

  • Kastikkeen voi tarjota heti tai valmistaa hyvissä ajoin ennen tarjoilua jääkaappiin.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!