Uunikuhaa ja pähkinä-korianterikastiketta

Uunikuhaa ja pähkinä-korianterikastiketta
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Uunikuhaa ja pähkinä-korianterikastiketta

Uunikuhaa ja pähkinä-korianterikastiketta

Ainekset10 annosta

2.000 kg
nahattomia, ruodottomia kuhafileitä

Mausteliemi

0.100 kg
siirappia
0.100 kg
mietoa sinappia
0.005 kg
suolaa
0.005 kg
rouhittua mustapippuria

Kastike

0.007 kg
punaista chiliä
0.200 kg
0.120 kg
0.050 kg
maapähkinävoita
0.010 kg
sitruunamehua
0.010 kg
tuoretta korianteria
0.005 kg
sokeria
0.001 kg
suolaa

Ohje

  1. Lado kalapalat GN 1/1 vuokaan.
  2. Valmista mausteliemi yhdistämällä kaikki aineet keskenään. Kaada kalapalojen päälle.
  3. Kypsennä kalat uunissa 200 asteessa n. 12 min tai kunnes ovat kypsiä.
  4. Kastike

  5. Poista halkaistusta chilistä siemenet ja valkoiset osat.
  6. Soseuta kaikki ainekset monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi kastikkeeksi.
  7. Kastikkeen voi tarjota heti tai valmistaa hyvissä ajoin ennen tarjoilua jääkaappiin.
Lisukkeeksi
Hunajaiset juurekset
kpl
g
2.2 kg
118 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
118 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
118 kcal
Proteiini
15 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.