Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Uunilohi
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Uunilohi
Uunilohi
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
1.500 kg
Valio kirjolohifilee annospaloja
0.030 kg
sitruunamehua
0.010 kg
suolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
1.000 kg
Valio ruokakermaa laktoositon
0.500 kg
Valio smetanaa laktoositon
Ohje
Laita kalat uunivuokaan. Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.
Sekoita ruokakerma ja smetana keskenään ja lisää se kalojen joukkoon.
Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 30 min tai kunnes kypsä
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.2 kg
Gluteeniton
Laktoositon
218
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio kirjolohifilee annospala 5 kg (á 150 g)
Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon
Valio smetana 2 kg laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
218 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
218 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›