Uunisilakkaa ja AURA®-juustomunakokkelia

Uunisilakkaa ja AURA®-juustomunakokkelia
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Uunisilakkaa ja AURA®-juustomunakokkelia

Uunisilakkaa ja AURA®-juustomunakokkelia

Ainekset10 annosta

2.000 kg
FS silakkafileitä sulatettuna
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.050 kg
hienonnettua ruohosipulia
1.500 kg

Lisäksi

1.000 kg
Valio kokomunamassaa
0.500 kg
0.000 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.200 kg
0.050 kg
hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Lado silakkafileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Lisää fileille mausteet.
  2. Taita fileet kalan muotoon. Lado uunivuokaan vieri viereen. Kaada juustokerma kalojen päälle.
  3. Kypsennä 200 asteessa 30 min.
  4. Lisäksi

  5. Kääntele, kunnes kokkeli näyttää kiinteältä ja hyytyneeltä. Lisää AURA-juusto ja kuumenna. Ripottele pintaan runsaasti hienonnettua ruohosipulia ennen tarjoilua.
  6. Sekoita munamassan joukkoon kerma, suola ja mustapippuri.
kpl
g
5.4 kg
172 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
172 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
172 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.