Vaalea kakkupohja

Vaalea kakkupohja
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Vaalea kakkupohja

Vaalea kakkupohja

Ainekset1 annos

2.000 kg
kananmunia
1.000 kg
sokeria
1.000 kg
vehnäjauhoja
0.200 kg
maissitärkkelystä
0.200 kg
4.400 kg (1 kpl à 4.400 kg)
4.400 kg (1 kpl à 4.400 kg)

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu tärkkelys. Sekoita joukkoon voisula.
  2. Annostele massa haluamasi kokoisiin kakkuvuokiin.
  3. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa kypsiksi, noin 30-60 minuuttia riippuen pohjan koosta.
kpl
g
4.4 kg
286 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
286 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
286 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.