Siirry sisältöön
Vaalea kakkupohja

Vaalea kakkupohja

Vaalea kakkupohja

Ainekset

  • 2,000 kg kananmunia
  • 1,000 kg sokeria
  • 1,000 kg vehnäjauhoja
  • 0,200 kg maissitärkkelystä
  • 0,200 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Ohje

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu tärkkelys. Sekoita joukkoon voisula.
  2. Annostele massa haluamasi kokoisiin kakkuvuokiin.
  3. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa kypsiksi, noin 30-60 minuuttia riippuen pohjan koosta.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 12242 kcal
Proteiini 340,1 g
Hiilihydraatti 1918 g
Rasva 339,2 g
Tyydyttynyt rasva 138,6 g
Ravintokuitu 35,2 g
Suola 7,9 g
Kalsium 1217 mg
D-vitamiini 40 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 278 kcal
Proteiini 7,7 g
Hiilihydraatti 43,6 g
Rasva 7,7 g
Tyydyttynyt rasva 3,2 g
Ravintokuitu 0,8 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search