Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Vaalea kakkupohja
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Vaalea kakkupohja
Vaalea kakkupohja
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Leipomo
Ainekset
1 annos
2.000 kg
kananmunia
1.000 kg
sokeria
1.000 kg
vehnäjauhoja
0.200 kg
maissitärkkelystä
0.200 kg
Valio voita
sulatettuna
4.400 kg (1 kpl à 4.400 kg)
4.400 kg (1 kpl à 4.400 kg)
Ohje
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita joukkoon jauhot, joihin on sekoitettu tärkkelys. Sekoita joukkoon voisula.
Annostele massa haluamasi kokoisiin kakkuvuokiin.
Paista pohjat 180 asteisessa uunissa kypsiksi, noin 30-60 minuuttia riippuen pohjan koosta.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
4.4 kg
286
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio voi 4x5 kg HYLA®
Ravintosisältö annoksessa
Energia
286 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
286 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›