Siirry sisältöön
Vaalea lohipizza
Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Petri Valio Aimo Koekeittiöstä

Vaalea lohipizza

Valion GN-pizzapohjaan tehty kylmävalmisteinen pizza.

Vaalea lohipizza

Ainekset


Ohje

  1. Levitä sulaneet Valio GN-pizzapohjat pellille. Annostele kylmä vesi, Valio Ruoka 15% laktoositon sekä Valio Koskenlaskija® sulatejuusto sekoittavaan pataan tai yleiskoneeseen. Mittaa kylmätärkkelys sekä kuivamausteet samaan astiaan, sekoita. Sekoita tärkkelys-mausteseos voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen nesteiden joukkoon. Lisää joukkoon sulatetut kirjolohikuutiot, sipulikuutiot, pakaste ruohosipuli ja tilli sekä sulatetut pakaste kesäkurpitsasuikaleet, sekoita. Anna täytteen tekeentyä hetki ennen jakoa. Levitä täytemassa Valio GN-pizzapohjan päälle ja ripottele Valio juustoraasteseosta päälle. Paista 160 asteessa noin 17 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Vinkki

Annosteluohje yhteen Valio GN-pizzapohjaan: täytettä 1,200 kg ja Valio juustora

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 371 kcal
Proteiini 18,7 g
Hiilihydraatti 26,5 g
Rasva 20,6 g
Tyydyttynyt rasva 5,8 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 1,8 g
Kalsium 212,7 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 178 kcal
Proteiini 9 g
Hiilihydraatti 12,8 g
Rasva 9,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 0,3 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search