Vaalea lohipizza

Vaalea lohipizza
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Vaalea lohipizza

Vaalea lohipizza

Valion GN-pizzapohjaan tehty kylmävalmisteinen pizza.

Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset8 annosta

0.340 kg
0.135 kg
kylmää vettä
0.260 kg
0.110 kg
0.042 kg
kylmätärkkelystä
0.008 kg
hienonnettua tilliä
0.008 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.007 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.380 kg
0.100 kg
0.150 kg
0.130 kg

Ohje

  1. Levitä sulaneet Valio GN-pizzapohjat pellille. Annostele kylmä vesi, Valio Ruoka 15% laktoositon sekä Valio Koskenlaskija® sulatejuusto sekoittavaan pataan tai yleiskoneeseen. Mittaa kylmätärkkelys sekä kuivamausteet samaan astiaan, sekoita. Sekoita tärkkelys-mausteseos voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen nesteiden joukkoon. Lisää joukkoon sulatetut kirjolohikuutiot , sipulikuutiot, pakaste ruohosipuli ja tilli sekä kesäkurpitsasuikaleet, sekoita. Anna täytteen tekeentyä hetki ennen jakoa. Levitä täytemassa Valio GN-pizzapohjan päälle ja ripottele Valio juustoraasteseosta päälle. Paista 160 asteessa noin 17 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
  2. Annosteluohje yhteen Valio GN-pizzapohjaan: täytettä 1,200 kg ja Valio juustoraasteseosta 0,130 kg.

kpl
g
1.7 kg
175 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
175 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.