Vaalea piimäpatonki

Vaalea piimäpatonki

Teollisuus
227 kcal / 100g
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Taikina
2,500 kg vettä
0,150 kg Valio Eila® Laktoositon maitojauhetta
0,240 kg Valio Eila® piimää
0,150 kg hiivaa
3,000 kg vehnäjauhoja
0,800 kg hiivaleipävehnäjauhoja
0,075 kg suolaa
0,200 kg Valio Eila® voita
7,115 kg 50 kpl á 0,142 kg
7,115 kg 50 kpl á 0,142 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Valmista taikina vaivaamalla kaikki aineet sekaisin noin 12 min.

  • Laita taikina kannelliseen taikina-astiaan.

  • Anna taikinan käydä 2 tuntia huoneenlämmössä.

  • Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja leikkaa leikkurilla pitkiksi patongeiksi.

  • Nostata. Jauhota pinta.

  • Paista 240 °:ssa alenevassa lämmössä. Paiston alussa höyrytys.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!