Vaalea piimäpatonki

Vaalea piimäpatonki
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Vaalea piimäpatonki

Vaalea piimäpatonki

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset50 kpl

Taikina

2.500 kg
vettä
0.150 kg
0.240 kg
0.150 kg
hiivaa
3.000 kg
vehnäjauhoja
0.800 kg
hiivaleipävehnäjauhoja
0.075 kg
suolaa
0.200 kg
7.115 kg (50 kpl à 0.142 kg)
7.115 kg (50 kpl à 0.142 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina vaivaamalla kaikki aineet sekaisin noin 12 min.
  2. Laita taikina kannelliseen taikina-astiaan.
  3. Anna taikinan käydä 2 tuntia huoneenlämmössä.
  4. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle ja leikkaa leikkurilla pitkiksi patongeiksi.
  5. Nostata. Jauhota pinta.
  6. Paista 240 °:ssa alenevassa lämmössä. Paiston alussa höyrytys.
kpl
g
7.5 kg
227 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
227 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
227 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.