Vadelma-juustoleivos

Valio Food Solutions

Vadelma-juustoleivos

Ainekset30 kpl

Pohja

0.275 kg
0.150 kg
sokeria
0.080 kg
kananmunia
0.002 kg
leivinjauhetta
0.400 kg
vehnäjauhoja
0.907 kg (30 kpl á 0.030 kg)

Täyte

0.390 kg
0.390 kg (30 kpl á 0.013 kg)

Jogurtti-juustotäyte

0.360 kg
0.360 kg
0.180 kg
sokeria
0.300 kg
kananmunia
0.024 kg
sitruunapastaa
0.012 kg
vanilliinisokeria
0.075 kg
perunajauhoja
1.311 kg (30 kpl á 0.044 kg)
2.608 kg (30 kpl á 0.087 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon leivinjauhe ja vehnäjauhot. Anna massan levätä seuraavaan päivään.
  2. Vuoraa taikinalla Ø 7 cm:n Al-foliovuoat tiiviisti
  3. Pursota vadelmatäytettä leivosvuokiin.
  4. Valmista jogurtti-juustotäyte: Sekoita tuorejuuston joukkoon täytteen muut aineet tasaiseksi massaksi.. Kaada täyte leivosvuokiin
  5. Paista leivokset 170 asteisessa uunissa noin 17 minuuttia..
  6. Koristele jäähtyneet leivokset kauden marjoilla.
kpl
g
2.3 kg
285 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
285 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
285 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
40 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.