Vadelma-juustosydän

Vadelma-juustosydän
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Vadelma-juustosydän

Vadelma-juustosydän

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset100 kpl

Pohjat

1.800 kg
0.600 kg
1.400 kg
3.800 kg (100 kpl à 0.038 kg)

Täyte

3.000 kg
2.000 kg
0.180 kg
sitruunamehua
0.210 kg
tomusokeria
0.000 kg
sitruunan kuori raastettuna
5.390 kg (100 kpl à 0.054 kg)

Kuorrute

0.200 kg
0.070 kg
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
vettä
0.400 kg
tärkkelyssiirappia
0.030 kg
liivatejauhetta
0.160 kg
kylmää vettä
0.400 kg
valkosuklaata
0.000 kg
elintarvikeväriä
1.860 kg (100 kpl à 0.019 kg)

Koristelu

0.000 kg
valkosuklaata
0.000 kg (100 kpl à 0.000 kg)
11.050 kg (100 kpl à 0.110 kg)

Ohje

  1. Kuorrute:

  2. Valmista kuorrute edellisenä päivänä. Kiehauta kerma, maitojauhe, sokeri, vesi ja tärkkelyssiirappi.
  3. Liota liivatejauhe kylmään veteen. Lisää liivateseos kuumaan kermakeitokseen.
  4. Lisää keitokseen valkosuklaa ja sekoita tasaiseksi.
  5. Värjää kuorrute punaiseksi.
  6. Pohjien valmistus:

  7. Ota murotaikinasta sydänmuotilla ø 6,5 cm:n pohjia ja asettele pohjat leivinpaperille.
  8. Paista pohjat n. 12 minuuttia 180°C:ssa.
  9. Leikkaa vetopohjasta ø 5 cm:n sydänmuotilla aihioita ja pursota niiden päälle vadelmahilloa. Pakasta aihiot.
  10. Täytteen valmistus:

  11. Vaahdota kerma , tuorejuusto, tomusokeri, sitruunamehu ja sitruunankuori kuohkeaksi täytteeksi.
  12. Leivoksen pohjaus:

  13. Pursota täyte ø 6,5 cm:n sydänleivosvuokiin (silikoni).
  14. Paina jäinen leivospohja-aihio massan sisään. Tasoita reunat ja yli pursunnut täyte.
  15. Pakasta leivospohjat.
  16. Kuorruttaminen ja koristelu:

  17. Sulata kuorrute ja jäähdytä huoneenlämpöiseksi. Irroita leivokset muoteista ja aseta kuorrutusritilän päälle.
  18. Kaada kuorutetta jäisten leivosten pinnalle.
  19. Nosta kuorrutetut leivokset murotaikinapohjan päälle.
  20. Koristele valkosuklaaraidoilla.
kpl
g
11.0 kg
330 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
330 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
330 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.