Siirry sisältöön
Vadelma Kefir-pannacotta
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Vadelma Kefir-pannacotta

Vadelmainen kefir maustaa panna cottan todella uniikilla tavalla. Kefirin pirskahtelevuus toimii erinomaisesti tässä jälkiruoassa. Raikas lopetus asiakkaasi lounaaseen.

Vadelma Kefir-pannacotta

Ainekset


Ohje

  1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
  2. Kuumenna kuohukerma ja sokeri kattilassa, mutta älä kiehauta.
  3. Purista liivatelehdistä vesi pois ja sekoita ne kuumennetun kerman joukkoon. Anna jäähtyä hetki.
  4. Sekoita kermaseos kefiriin ja kaada tasaiseksi sekoitettu massa 1/2 GN-vuokaan.
  5. Anna jähmettyä kylmässä n. 3-4 h, tai yön yli.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 230 kcal
Proteiini 4,7 g
Hiilihydraatti 23,8 g
Rasva 12,6 g
Tyydyttynyt rasva 7,6 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Kalsium 121,1 mg
D-vitamiini 1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 165 kcal
Proteiini 3,3 g
Hiilihydraatti 17 g
Rasva 9 g
Tyydyttynyt rasva 5,4 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search