Vadelma Kefir panna cotta

Valio Food Solutions

Vadelma Kefir panna cotta

Vadelma Kefir panna cotta

Vadelmainen kefir maustaa panna cottan todella uniikilla tavalla. Kefirin pirskahtelevuus toimii erinomaisesti tässä jälkiruoassa. Raikas lopetus asiakkaasi lounaaseen.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.600 kg
0.300 kg
sokeria
0.018 kg
liivatelehteä
2.000 kg

Ohje

  1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
  2. Kuumenna kuohukerma ja sokeri kattilassa, mutta älä kiehauta.
  3. Purista liivatelehdistä vesi pois ja sekoita ne kuumennetun kerman joukkoon. Anna jäähtyä hetki.
  4. Sekoita kermaseos kefiriin ja kaada tasaiseksi sekoitettu massa 1/2 GN-vuokaan.
  5. Anna jähmettyä kylmässä n. 3-4 h, tai yön yli.
kpl
g
2.8 kg
156 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
156 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
156 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›