Vadelma-marenkilasit

Vadelma-marenkilasit
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Vadelma-marenkilasit

Vadelma-marenkilasit

Raikkaat ja helposti valmistuvat äitienpäiväbrunssin vadelma-marenkilasit korvaavat tyylikkäästi perinteisen kermakakun. Täytteinä maistuvat vadelma-minttu ja jogurtti-sitruunamarenki.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

Vadelma-minttutäyte

0.012 kg
liivatelehtiä
0.500 kg
0.250 kg
0.005 kg
tuoretta minttua hienonnettuna

Jogurtti-sitruunamarenkitäyte

0.009 kg
liivatelehtiä
0.400 kg
0.400 kg
0.060 kg
marenkia
0.030 kg
sokeria
0.015 kg
vaniljasokeria
0.005 kg
sitruunamehua
0.005 kg
raastettua sitruunankuorta

Koristeluun

0.150 kg
macarons-leivoksia , esimerkiksi Multicatering minimacarons
0.100 kg
kotimaisia vadelmia

Ohje

  1. Liota molempien täytteiden liivatteet ¬pehmeiksi kylmässä vedessä.
  2. Valmista vadelma-minttutäyte. Kiehauta 0,100 kg kermaa ja liota siihen 0,012 kg pehmenneitä liivatelehtiä. Sekoita keskenään kaikki vadelmatäytteen ainekset. Halkaise koristeluun tarkoitetut vadelmat ja painele ne lasien reunoille. Annostele vadelmaseos laseihin vadelmien päälle. Peitä ja hyydytä viileässä vähintään kolme tuntia.
  3. Valmista jogurtti-sitruunamarenkitäyte. Kiehauta 0,100 kg maitoa. Liota maitoon loput pehmenneet liivatteet.
  4. Rouhi marengit hienoksi. Sekoita kaikki vanilja-sitrustäytteen ainekset keskenään. Annostele jäähtynyt seos laseihin hyytyneen vadelmatäytteen pinnalle.
  5. Peitä ja hyydytä viileässä vähintään kolme tuntia. Koristele.
kpl
g
1.9 kg
184 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
184 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
184 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.