Raikkaat ja helposti valmistuvat äitienpäiväbrunssin vadelma-marenkilasit korvaavat tyylikkäästi perinteisen kermakakun. Täytteinä maistuvat vadelma-minttu ja jogurtti-sitruunamarenki.
Aimo yhteistyöresepti
Raikkaat ja helposti valmistuvat äitienpäiväbrunssin vadelma-marenkilasit korvaavat tyylikkäästi perinteisen kermakakun. Täytteinä maistuvat vadelma-minttu ja jogurtti-sitruunamarenki.
Vadelma-minttutäyte | |
---|---|
0.012 kg | liivatelehtiä |
0.500 kg | |
0.250 kg | |
0.005 kg | tuoretta minttua hienonnettuna |
Jogurtti-sitruunamarenkitäyte | |
0.009 kg | liivatelehtiä |
0.400 kg | |
0.400 kg | |
0.060 kg | marenkia |
0.030 kg | sokeria |
0.015 kg | vaniljasokeria |
0.005 kg | sitruunamehua |
0.005 kg | raastettua sitruunankuorta |
Koristeluun | |
0.150 kg | macarons-leivoksia , esimerkiksi Multicatering minimacarons |
0.100 kg | kotimaisia vadelmia |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.