Vadelma-pähkinäleivos

Valio Food Solutions

Vadelma-pähkinäleivos

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset50 kpl

Pähkinämurotaikina

0.300 kg
0.225 kg
sokeria
0.075 kg
kananmunia
0.450 kg
vehnäjauhoja
0.050 kg
jauhettua hasselpähkinää
1.100 kg (50 kpl à 0.022 kg)

Mantelipohja

0.300 kg
0.400 kg
sokeria
0.300 kg
mantelijauhetta
0.100 kg
hasselpähkinäjauhetta
0.100 kg
vehnäjauhoja
0.009 kg
leivinjauhetta
0.360 kg
kananmunia
1.569 kg (50 kpl à 0.031 kg)

Täyte

0.400 kg
0.400 kg (50 kpl à 0.008 kg)

Täyte ja koristelu

0.600 kg
0.480 kg
0.480 kg
1.560 kg (50 kpl à 0.031 kg)

Koristeet

0.200 kg
tuulihattuja
0.500 kg
pomadaa
0.700 kg (50 kpl à 0.014 kg)
5.329 kg (50 kpl à 0.107 kg)

Ohje

  1. Murotaikina

  2. Sekoita voi ja sokeri. Lisää kananmunat sekoittaen. Lisää lopuksi jauhot ja pähkinäjauhe. Sekoita taikinaksi. Anna taikinan levätä kylmiössä seuraavaan päivään.
  3. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi ja laita ø.5cm renkaisiin
  4. Mantelipohja

  5. Sekoita voi ja kuivat aineet. Lisää kananmunat. Sekoita 3 min.
  6. Täytä murotaikina pohja 3/4 täyteen.
  7. Pursota vadelmatäytettä taikinan päälle.
  8. Paista 170 asteessa noin 35 min. Jäähdytä.
  9. Koristelu

  10. Vaahdota Viola, kerma ja vadelmamarmelaadi.
  11. Täytä tuulihatut täytteellä ja yhdistä leivoksen päälle samalla täytteellä.
  12. Koristele vaaleanpunaisella pomadalla.
kpl
g
9.0 kg
370 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
370 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
51 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
370 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
38 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
51 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›