Vadelma-piimävanukas

Vadelma-piimävanukas
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Vadelma-piimävanukas

Vadelma-piimävanukas

Herkullisen raikas vadelmainen piimävanukas kylmävalmistettuna. Kokeile myös muita Valio täytteitä piimävanukkaiden valmistuksessa.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset18 annosta

Ohje

  1. Annostele Valio Eila® piimä ja Valio vaahtoutuva vaniljakastike sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Ripottele nesteiden joukkoon kylmätärkkelys hitaasti samalla voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen. Vähennä kierroksia ja lisää Valio vadelmatäyte runsas. Sekoita vanukas tasaiseksi. Annan vanukkaan tekeentyä mielellään yön yli tai vähintään muutaman tunnin ennen tarjoilua.
kpl
g
1.8 kg
78 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
78 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
78 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.