Vadelma suklaamousse

Vadelma suklaamousse
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Vadelma suklaamousse

Vadelma suklaamousse

Ainekset50 annosta

1.000 kg
0.400 kg
taloussuklaata
0.010 kg
pikakahvijauhetta
0.800 kg

Päälle

0.400 kg
0.020 kg
tummaa siirappia
0.100 kg
piparkakkuja murennettuna

Ohje

  1. Kuumenna puolet kermasta ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Ota pois liedeltä lisää pikakahvijauhe ja sekoita suklaa tasaiseksi. Jäähdytä jääkaappikylmäksi.
  2. Vaahdota loppu kerma vaahdoksi ja lisää se varovasti sekoittaen suklaamassan joukkoon.
  3. Laita annoskuppien pohjalle vadelmahillo ja lisää päälle suklaa mousse. Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia tai yön yli.
  4. Päälle

  5. Lisää kerman joukkoon siirappi ja vaahdota.
  6. Pursota moussenpäälle kermaa ja viimeistele piparimuruilla.
kpl
g
2.5 kg
334 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
334 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
334 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.