Vadelma suklaamousse

Valio Food Solutions

Vadelma suklaamousse

Ainekset50 annosta

1.000 kg
0.400 kg
taloussuklaata
0.010 kg
pikakahvijauhetta
0.800 kg

Päälle

0.400 kg
0.020 kg
tummaa siirappia
0.100 kg
piparkakkuja murennettuna

Ohje

  1. Kuumenna puolet kermasta ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Ota pois liedeltä lisää pikakahvijauhe ja sekoita suklaa tasaiseksi. Jäähdytä jääkaappikylmäksi.
  2. Vaahdota loppu kerma vaahdoksi ja lisää se varovasti sekoittaen suklaamassan joukkoon.
  3. Laita annoskuppien pohjalle vadelmahillo ja lisää päälle suklaa mousse. Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään neljä tuntia tai yön yli.
  4. Päälle

  5. Lisää kerman joukkoon siirappi ja vaahdota.
  6. Pursota moussenpäälle kermaa ja viimeistele piparimuruilla.
kpl
g
2.5 kg
335 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
335 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
335 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.