Vadelma-tuorejuustokakku

Vadelma-tuorejuustokakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Vadelma-tuorejuustokakku

Vadelma-tuorejuustokakku

Ainekset3 kpl

Pohja

0.240 kg
0.240 kg (3 kpl à 0.080 kg)

Kostutukseen

0.100 kg
vettä
0.020 kg
sokeria
0.120 kg (3 kpl à 0.040 kg)

Hyydyke

0.600 kg
kotimaisia pakastevadelmia
0.100 kg
sokeria
0.100 kg
vettä
0.020 kg
liivatelehtiä
0.820 kg (3 kpl à 0.273 kg)

Täyte

1.000 kg
0.150 kg
sokeria
0.040 kg
liivatelehtiä
0.100 kg
vettä
1.000 kg
2.290 kg (3 kpl à 0.763 kg)

Pinnalle

0.180 kg
0.210 kg
0.390 kg (3 kpl à 0.130 kg)
3.860 kg (3 kpl à 1.287 kg)

Ohje

  1. Ota vaaleasta vetopohjasta 3 kpl Ø20 cm:n pohjia. Kostuta pohjat sokerivedellä
  2. Voitele kakkurenkaat ruokaöljyllä ja tomusokeroi. Laita pohjat kakkurenkaisiin. Laita halkaisijaltaan 16 cm:n kakkurenkaat suurempien renkaiden sisään, jättäen 2 cm:n väli reunaan.
  3. Keitä vesi, sokeri ja vadelmat 2 minuuttia. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut liivatelehdet. Annostele seos pienempien kakkurenkaiden sisään tasaiseksi kerrokseksi. Anna vadelmatäytteen hyytyä kylmiössä tai pakkasvarastossa.
  4. Poista sisempi kakkurengas.
  5. Valmista tuorejuustotäyte: Sekoita Viola tuorejuuston joukkoon sokeri. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon vaahdotettu kerma. Laita täyte kakkurenkaisiin. Tasoita pinta ja anna hyytyä kylmiössä 2 tuntia. Pakasta kakut.
  6. Levitä pinnalle ohut kerros vadelmahilloa. Ruiskuta pintaan kuumahyytelö. Irroita kakkurenkaat
kpl
g
3.9 kg
246 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
246 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
246 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.