Vadelmajuustolevykakku

Valio Food Solutions

Vadelmajuustolevykakku

Ainekset1 levykakku

Pohja

1.290 kg

Kostutukseen

0.600 kg

Juustokerma

0.750 kg
0.500 kg

Täyteeksi ja pinnalle

2.500 kg

Reunaan

0.060 kg
paahdettuja mantelilastuja

Ohje

  1. Sulata vetopohjalevyt muovin alla.
  2. Valmista juustokermavaahto. Sekoita vispikerman joukkoon tuorejuusto. Vaahdota ilmavaksi vaahdoksi.
  3. Täytä kakku: Käytä kostutukseen Hörppy™ vadelma mehujuomaa. Levitä väleihin vadelmatäytettä ja juustokermavaahtoa.
  4. Levitä kakun pinnalle tasainen kerros vadelmatäytettä.
  5. Levitä kakun reunoille vadelmatäytettä ja reunusta kakku paahdetuilla mantelilastuilla.
kpl
g
5.7 kg
220 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
220 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
220 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›