Vadelmajuustolevykakku

Valio Food Solutions

Vadelmajuustolevykakku

Ainekset1 kpl

Pohja

1.290 kg
1.290 kg (1 kpl à 1.290 kg)

Kostutukseen

0.600 kg
0.600 kg (1 kpl à 0.600 kg)

Juustokerma

0.750 kg
0.500 kg
1.250 kg (1 kpl à 1.250 kg)

Täyteeksi ja pinnalle

2.500 kg
2.500 kg (1 kpl à 2.500 kg)

Reunaan

0.060 kg
paahdettuja mantelilastuja
0.060 kg (1 kpl à 0.060 kg)
5.700 kg (1 kpl à 5.700 kg)

Ohje

  1. Sulata vetopohjalevyt muovin alla.
  2. Valmista juustokermavaahto. Sekoita vispikerman joukkoon tuorejuusto. Vaahdota ilmavaksi vaahdoksi.
  3. Täytä kakku: Käytä kostutukseen Hörppy™ vadelma mehujuomaa. Levitä väleihin vadelmatäytettä ja juustokermavaahtoa.
  4. Levitä kakun pinnalle tasainen kerros vadelmatäytettä.
  5. Levitä kakun reunoille vadelmatäytettä ja reunusta kakku paahdetuilla mantelilastuilla.
kpl
g
5.7 kg
220 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
220 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
220 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
11 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.