Siirry sisältöön
Vadelmakermakakku

Vadelmakermakakku

Vadelmakermakakku

Ainekset

Kakkupohja

  • 1,500 kg kananmunia
  • 1,100 kg sokeria
  • 1,100 kg vehnäjauhoja

Kasteluvesi

  • 1,080 kg vettä
  • 0,120 kg sokeria

Täyte

  • 1,600 kg Valio vadelmatäyte runsasta

Täytteeksi ja pinnalle

Pinnalle

  • 1,600 kg kotimaisia vadelmia

Ohje

  1. Valmista kakkupohjat. Sekoita sokeri ja munat. Lämmitä seos 40 asteiseksi vesihauteessa. Vaahdota seos ja sekoita joukkoon varovasti vehnäjauhot. Annostele massa Ø 18 cm:n kakkurenkaisiin. Paista pohjat 180 asteisessa uunissa 35 minuuttia.
  2. Halkaise kakkupohjat kolmeen osaan ja kostuta ne keitetyllä ja jäähdytetyllä sokerivedellä. Täytä kakut kermavaahdolla ja vadelmatäytteellä. Kuorruta kakkujen pinta kermavaahdolla. Laita kakun pinnalle kotimaisia vadelmia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 2865 kcal
Proteiini 46,7 g
Hiilihydraatti 277,2 g
Rasva 171 g
Tyydyttynyt rasva 92,3 g
Ravintokuitu 12,1 g
Suola 0,7 g
Kalsium 442,8 mg
D-vitamiini 3,7 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 203 kcal
Proteiini 3,3 g
Hiilihydraatti 19,6 g
Rasva 12,1 g
Tyydyttynyt rasva 6,5 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search