Siirry sisältöön
Vadelmakierrepulla

Vadelmakierrepulla

Vadelmakierrepulla

Ainekset

  • 1,000 kg vettä
  • 0,100 kg
  • 0,025 kg suolaa
  • 0,400 kg sokeria
  • 0,200 kg hiivaa
  • 0,200 kg kananmunia
  • 0,015 kg kardemummaa
  • 0,500 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 2,700 kg vehnäjauhoja

Täyte

Pinnalle


Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Levitä rahka-jogurttitäytettä nauhoille tasainen kerros. Rullaa nauhat.
  4. Leikkaa rullat 55 g:n painoisiksi paloiksi. Aseta palat pellille häntä alle. Nostata pullat.
  5. Voitele pullat kananmunalla. Pursota pinnalle vadelmamarmeladia. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Pomadoi jäähtyneet pullat.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 191 kcal
Proteiini 3,9 g
Hiilihydraatti 33,2 g
Rasva 4,3 g
Tyydyttynyt rasva 2,3 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,3 g
Kalsium 15,6 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 265 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 46,1 g
Rasva 6 g
Tyydyttynyt rasva 3,2 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search