Vadelmakierrepulla

Valio Food Solutions

Vadelmakierrepulla

Ainekset122 kpl

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.140 kg (122 kpl á 0.042 kg)

Täyte

1.650 kg
1.650 kg (122 kpl á 0.014 kg)

Pinnalle

2.000 kg
2.000 kg (122 kpl á 0.016 kg)
8.790 kg (122 kpl á 0.072 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Levitä rahka-jogurttitäytettä nauhoille tasainen kerros. Rullaa nauhat.
  4. Leikkaa rullat 55 g:n painoisiksi paloiksi. Aseta palat pellille häntä alle. Nostata pullat.
  5. Voitele pullat kananmunalla. Pursota pinnalle vadelmamarmeladia. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Pomadoi jäähtyneet pullat.
kpl
g
8.7 kg
263 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
263 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
263 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
46 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.