Vadelmaneliöt

Vadelmaneliöt
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Vadelmaneliöt

Vadelmaneliöt

Ainekset32 annosta

1.000 kg

Täyte

0.600 kg
0.500 kg

Muruseos

0.085 kg
sokeria
0.050 kg
0.056 kg
kaurahiutaleita

Ohje

  1. Laita taikinalevyt GN 1/1-40 -astiaan leivinpaperin päälle ja paina sulaneena keskisauma kiinni. Levitä päälle rahka ja vadelmarouhe. Sekoita muruseoksen ainekset keskenään ja ripottele pinnalle. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia
kpl
g
2.6 kg
283 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
283 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
283 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
31 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.