Vadelmaneliöt

Valio Food Solutions

Vadelmaneliöt

Ainekset32 annosta

1.000 kg

Täyte

0.600 kg
0.500 kg

Muruseos

0.085 kg
sokeria
0.050 kg
0.056 kg
kaurahiutaleita

Ohje

  1. Laita taikinalevyt GN 1/1-40 -astiaan leivinpaperin päälle ja paina sulaneena keskisauma kiinni. Levitä päälle rahka ja vadelmarouhe. Sekoita muruseoksen ainekset keskenään ja ripottele pinnalle. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa noin 20 minuuttia
kpl
g
2.6 kg
284 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
284 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
1 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
284 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Kalsium
1 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.