Vadelmatäytepulla

Valio Food Solutions

Vadelmatäytepulla

Ainekset84 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.940 kg (84 kpl á 0.059 kg)

Täyte

0.200 kg
0.640 kg
vettä
0.840 kg (84 kpl á 0.010 kg)

Voiteluun

0.168 kg
kananmunaa
0.168 kg (84 kpl á 0.002 kg)

Pinnalle

1.260 kg
1.260 kg (84 kpl á 0.015 kg)

Koristeluun

0.252 kg
raesokeria
0.252 kg (84 kpl á 0.003 kg)
7.460 kg (84 kpl á 0.089 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi ja 40 cm:n levyiseksi matoksi
  2. Levitä vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi matolle siten, että 1/3 yläreunasta jää ilman kreemiä. Taita matto kolmeen osaan.
  3. Leikkaa matosta 70 g:n nauhoja. Taita palat solmuun.
  4. Nostata pullat. Voitele nousseet pullat kananmunalla, ripottele pinnalle raesokeria ja pursota keskelle vadelmatäytettä.
  5. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 9 minuuttia.
kpl
g
7.5 kg
252 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
252 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
252 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.