Välimerellinen kalapala

Välimerellinen kalapala
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Välimerellinen kalapala

Välimerellinen kalapala

Välimerellisiä makuja lounaspöytään.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

2.500 kg
pakastekasvissekoitusta
0.020 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.050 kg
sitruunamehua
0.100 kg
tomaattimehua
0.006 kg
suolaa
0.005 kg
mustapippurirouhetta
0.015 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.080 kg
tuoretta basilikaa hienonnettuna
0.300 kg

Tarjoiluun

3.600 kg

Ohje

  1. Sekoita sitruuna- ja tomaattimehu, suola, pippuri yrtit keskenään ja lisää ne kasvisten joukkoon.
  2. Kuumenna kiertoilmauunissa 225 asteessa n. 10 min.
  3. Levitä ruoan pinnalle juustokuutioita. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä lisäkkeenä.yhdessä Valio Provencen kalapalan kanssa.
kpl
g
6.0 kg
112 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
112 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
112 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.