Välimerellinen kalapala

Valio Food Solutions

Välimerellinen kalapala

Ainekset20 annosta

2.500 kg
0.020 kg
0.050 kg
sitruunamehua
0.100 kg
tomaattimehua
0.006 kg
suolaa
0.005 kg
mustapippurirouhetta
0.015 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.080 kg
tuoretta basilikaa hienonnettuna
0.300 kg

Tarjoiluun

3.600 kg

Ohje

  1. Sekoita sitruuna- ja tomaattimehu, suola, pippuri yrtit keskenään ja lisää ne kasvisten joukkoon.
  2. Kuumenna kiertoilmauunissa 225 asteessa n. 10 min.
  3. Levitä ruoan pinnalle juustokuutioita. Tarjoa lämpimänä tai kylmänä lisäkkeenä.yhdessä Valio Provencen kalapalan kanssa.
kpl
g
6.0 kg
124 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
124 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
124 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›