Välimerellinen raviolisalaatti

Välimerellinen raviolisalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Välimerellinen raviolisalaatti

Välimerellinen raviolisalaatti

Ainekset10 annosta

1.000 kg
tuorepastaravioleja
0.100 kg
vettä
0.200 kg
aurinkokuivattuja tomaattikuutioita öljyssä
0.015 kg
vaaleaa balsamiviinietikkaa
0.600 kg
salaattisekoitusta (jäävuorisalaatti, rucola, tammenlehti, yms.)
0.100 kg
mustia oliiviviipaleita
0.339 kg
kirsikkatomaatteja
0.250 kg
viinirypäleitä

Pinnalle

0.100 kg
0.020 kg
auringonkukansiemeniä paahdettuina

Koristeluun

0.010 kg
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Kypsennä raviolit. Sekoita joukkoon aurinkokuivatut tomaattikuutiot liemineen ja etikka. Jäähdytä.
  2. Pese, huuhdo ja linkoa salaatit. Levitä salaattisekoitus laakean tarjoiluastian pohjalle. Lisää jäähtynyt ravioliseos salaattipedille sekä oliivirenkaat, paloitellut kirsikkatomaatit ja halkaistut viinirypäleet. Nostele kevyesti. Ripottele pinnalle juustolastut ja auringonkukansiemeniä. Koristele tuoreilla basilikan lehdillä.
kpl
g
2.7 kg
171 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
171 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
171 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.