Välimeren aamiaispavut

Välimeren aamiaispavut
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Välimeren aamiaispavut

Välimeren aamiaispavut

Raikas lämminlisuke aamupalalinjastoon. Nopea esivalmistustaso, kaikki GN-vuokaan ja uuniin.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.500 kg
0.500 kg
0.500 kg
0.291 kg
kirsikkatomaatteja
0.100 kg
0.005 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä
0.200 kg
0.100 kg
kivettömiä kalamata-oliiveja
0.020 kg
hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Paista parsat, herneet, härkäpavut ja kirsikkatomaatit voin ja mausteiden kanssa 185 °C uunissa n. 15 min.
  2. Ripottele pinnalle murusteltu salaattijuusto, kalamataoliivit ja lehtipersilja.
kpl
g
2.0 kg
92 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
92 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
92 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›