Välimeren aamiaispavut

Välimeren aamiaispavut
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Välimeren aamiaispavut

Välimeren aamiaispavut

Raikas lämminlisuke aamupalalinjastoon. Nopea esivalmistustaso, kaikki GN-vuokaan ja uuniin.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.500 kg
tuoretta, vihreää parsaa , trimmattuna
0.500 kg
pakasteherneitä
0.500 kg
pakastehärkäpapuja
0.291 kg
kirsikkatomaatteja
0.100 kg
0.005 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippuria myllystä
0.200 kg
0.100 kg
kivettömiä kalamata-oliiveja
0.020 kg
hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Paista parsat, herneet, härkäpavut ja kirsikkatomaatit voin ja mausteiden kanssa 185 °C uunissa n. 15 min.
  2. Ripottele pinnalle murusteltu salaattijuusto, kalamataoliivit ja lehtipersilja.
kpl
g
2.0 kg
98 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
98 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
98 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.