Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Välimeren kalakeitto
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Välimeren kalakeitto
Välimeren kalakeitto
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
12 annosta
1.500 kg
kalalientä
1.000 kg
tomaattimehua
0.001 kg
laakerinlehtiä
0.003 kg
sitruunapippuria
0.750 kg
FS suikaloituja kasviksia
0.500 kg
Valio kirjolohikuutioita
0.100 kg
oliiviviipaleita
Ohje
Mittaa kattilaan kalaliemi, tomaattimehu ja mausteet. Lisää kiehuvaan liemeen vihannekset. Keitä n. 15 min. Lisää kala ja oliivit. Sekoita ja anna hautua kypsäksi muutama minuutti. Tarkista maku ja mausta halutessasi tillillä.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.3 kg
Gluteeniton
Laktoositon
47
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
FS suikaloidut kasvikset 2,5 kg x 4 / 10 kg
Valio kirjolohikuutio 5 kg (16x16 mm)
Ravintosisältö annoksessa
Energia
47 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
47 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›