Välimeren kalakeitto

Välimeren kalakeitto

FoodService
Ammattikeittiö - Gluteeniton
Ammattikeittiö - Laktoositon
47 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,500 kg kalalientä
1,000 kg tomaattimehua
0,001 kg laakerinlehtiä
0,003 kg sitruunapippuria
0,750 kg Food Service suikaloituja kasviksia
0,500 kg Valio kirjolohikuutioita
0,100 kg oliiviviipaleita
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Mittaa kattilaan kalaliemi, tomaattimehu ja mausteet. Lisää kiehuvaan liemeen vihannekset. Keitä n. 15 min. Lisää kala ja oliivit. Sekoita ja anna hautua kypsäksi muutama minuutti. Tarkista maku ja mausta halutessasi tillillä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!