Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Välimeren lisäke
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Välimeren lisäke
Välimeren lisäke
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
2.500 kg
FS wokkivihanneksia
0.050 kg
Valio voita
0.050 kg
ruokaöljyä
0.100 kg
Valio appelsiinitäysmehu perinteistä
0.320 kg
couscousia
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.003 kg
suolaa
0.500 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositon
Ohje
Kuumenna voi ja öljy pannulla. Lisää wokkivihannekset ja kääntele lastalla. Lisää appelsiinimehu ja couscous.
Hauduta kypsäksi. Mausta pippurilla ja suolalla. Levitä juustokuutiot pinnalle.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.2 kg
Kasvis (lakto-ovo)
130
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
FS wokkivihannekset 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio voi 500 g normaalisuolainen
Valio appelsiinitäysmehu 1 l perinteinen
Valio Eila® 2 kg salaattijuusto kuutioina laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
130 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
130 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›