Välimeren pyörykkää , perunapaistosta ja tsatsikisalaattia

Välimeren pyörykkää , perunapaistosta ja tsatsikisalaattia
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Välimeren pyörykkää , perunapaistosta ja tsatsikisalaattia

Välimeren pyörykkää , perunapaistosta ja tsatsikisalaattia

Valion Välimeren pyöryköiden kanssa Valio Eila® salaattijuustokuutioilla maustettua perunapaistosta sekä raikasta Tsatsikisalaattia.

Valio
Tehnyt
Valio Koekeittiö

Ainekset20 annosta

Välimeren perunapaistos

1.800 kg
kypsää perunaviipaletta
0.100 kg
0.600 kg
0.250 kg
0.010 kg
kylmätärkkelystä
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.014 kg
suolaa
0.001 kg
kuivattua basilikaa
0.001 kg
kuivattua oreganoa

Välimeren pyöryköitä

2.000 kg

Tsatsikisalaatti

0.400 kg
valkokaalia
0.230 kg
tuoretta kurkkua
0.350 kg
0.010 kg
suolaa
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.015 kg
valkoviinietikkaa
0.012 kg
hienonnettua persiljaa
0.002 kg
valkosipulijauhetta
0.005 kg
hienoa sokeria

Ohje

  1. Välimeren perunapaistos

  2. Annostele Valio Ruoka 15% laktoositon sekoittavaan pataan. Punnitse kylmätärkkelyksen joukkoon kuivamausteet, sekoita. Ripottele tärkkelys-mausteseos hitaasti pataan samalla yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää valutetut Valio Eila® salaattijuustokuutiot sekä sipulikuutiot joukkoon, sekoita. Lisää kypsät perunaviipaleet , sekoita tasaiseksi pienillä kierroksilla ( enintään 25 kierrosta / min ). Annostele massa vuokiin ja paista yhdistelmäpaistolla ( kosteus 50% ) 125 asteessa noin 45 minuuttia. Voit valmistaa paistoksen myös perinteisesti kokoamalla vuokiin.
  3. Valio Välimeren pyörykät

  4. Kuumenna pyörykät pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Tsatsikisalaatti

  6. Annostele Valio Turkkilainen Ruokajogurtti 6% sekoittavaan pataan ( tai yleiskoneeseen ) . Lisää joukkoon mausteet, sekoita tasaiseksi. Lisää kaaliraaste sekä tuorekurkkusuikaleet. Sekoita salaatti tasaiseksi ja siirrä kylmäsäilytykseen.
kpl
g
5.9 kg
117 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
117 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
117 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
9 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.