Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Välimeren tsatsiki
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Välimeren tsatsiki
Välimeren tsatsiki
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
15 annosta
0.250 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita
0.500 kg
Valio turkkilaista ruokajogurttia laktoositon
0.230 kg
tuoretta kurkkua
0.001 kg
mustapippurirouhetta
Tarjoiluun
0.000 kg
Valio lihaisia pannupihvejä
Kokeile myös
tai
FS kalapuikkoa
Ohje
Hienonna juusto. Raasta kurkku ja purista neste pois
Sekoita ainekset keskenään ja tarjoa esimerkiksi paistettujen pannupihvien tai kalapuikkojen kanssa.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.0 kg
Gluteeniton
Laktoositon
116
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio Eila® 2 kg salaattijuusto kuutioina laktoositon
Valio turkkilainen ruokajogurtti 2 kg laktoositon
Valio lihaisa pannupihvi 140 g x 60 / 8,4 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
116 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
116 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›