Välimeren uunikalaa

Välimeren uunikalaa
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Välimeren uunikalaa

Välimeren uunikalaa

Lempeän mausteinen kylmävalmistettu uunikala sei- ja kirjolohikuutiosta valmistettuna. Rapea kuorrute viimeistelee ruoan.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset25 annosta

1.350 kg
1.350 kg
0.680 kg
0.380 kg
kylmää vettä
0.042 kg
kylmätärkkelystä
0.026 kg
maissitärkkelystä
0.022 kg
suolaa
0.001 kg
kuivattua basilikaa
0.001 kg
mustapippurirouhetta
0.001 kg
kuivattua oreganoa
0.010 kg
hienonnettua persiljaa
0.300 kg
0.050 kg
tomaattipyreetä

Kuorrute

0.040 kg
ruokaöljyä
0.100 kg
0.100 kg
korppujauhoja

Ohje

  1. Annostele kalakuutiot GN-vuokaan. Mittaa Valio Ruoka 15% laktoositon ja vesi sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Mittaa tärkkelysten joukkoon kuivamausteet, sekoita. Ripottele kuiva-aineseos hitaasti nesteiden joukkoon samalla voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää kastikkeeseen Valio Viola® chili-paprika tuorejuusto sekä tomaattipyree, sekoita tasaiseksi. Annostele kastike kalojen päälle ja siirrä kylmäsäilytykseen.
  2. Mittaa ruokaöljy, Valio juustoraasteseos sekä korppujauho sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Sekoita tasaiseksi. Annostele kuorrute vuokaan juuri ennen kypsennystä. Kypsennä 125 asteessa kuivapaistolla noin 50 minuuttia. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoilua.
kpl
g
4.4 kg
156 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
156 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
156 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.