Lempeän mausteinen kylmävalmistettu uunikala sei- ja kirjolohikuutiosta valmistettuna. Rapea kuorrute viimeistelee ruoan.
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä
Lempeän mausteinen kylmävalmistettu uunikala sei- ja kirjolohikuutiosta valmistettuna. Rapea kuorrute viimeistelee ruoan.
1.350 kg | |
1.350 kg | |
0.680 kg | |
0.380 kg | kylmää vettä |
0.042 kg | kylmätärkkelystä |
0.026 kg | maissitärkkelystä |
0.022 kg | suolaa |
0.001 kg | kuivattua basilikaa |
0.001 kg | mustapippurirouhetta |
0.001 kg | kuivattua oreganoa |
0.010 kg | hienonnettua persiljaa |
0.300 kg | |
0.050 kg | tomaattipyreetä |
Kuorrute | |
---|---|
0.040 kg | ruokaöljyä |
0.100 kg | |
0.100 kg | korppujauhoja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.