Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Välimerenlihapullapizza
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Välimerenlihapullapizza
Välimerenlihapullapizza
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
12 palaa
0.830 kg
Valio GN -pannupizzapohjaa
0.200 kg
Valio mozzarella-fontaljuustoraastetta
0.400 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositon
0.800 kg
Valio Välimeren pyöryköitä
Lisäksi
0.020 kg
tuoretta basilikaa hienonnettuna
Ohje
Kokoa pizza ja paista 200°C n. 15 min tai kunnes pohja on kypsynyt.
Lisää päälle basilika.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.9 kg
Laktoositon
197
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio GN-pannupizzapohja tom.kastike 830 g x 7 / 5,81 kg
Valio mozzarella-fontal e2,5 kg juustoraaste
Valio Eila® 2 kg salaattijuusto kuutioina laktoositon
Valio Välimeren pyörykkä 40 g x n. 125 / 5 kg laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
197 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,4 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
197 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›