Välimerenlihapullapizza

Välimerenlihapullapizza
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Välimerenlihapullapizza

Välimerenlihapullapizza

Ainekset12 palaa

0.830 kg
GN-pannupizzapohjaa
0.200 kg
0.400 kg
0.800 kg

Lisäksi

0.020 kg
tuoretta basilikaa hienonnettuna

Ohje

  1. Kokoa pizza ja paista 200°C n. 15 min tai kunnes pohja on kypsynyt.
  2. Lisää päälle basilika.
kpl
g
1.9 kg
209 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
209 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
209 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.