Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Välimerenlihapullapizza
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Välimerenlihapullapizza
Välimerenlihapullapizza
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
12 palaa
0.830 kg
GN-pannupizzapohjaa
0.200 kg
Valio mozzarella-fontaljuustoraastetta
0.400 kg
Valio Eila® salaattijuustokuutioita laktoositon
0.800 kg
Valio Välimeren pyöryköitä
Lisäksi
0.020 kg
tuoretta basilikaa hienonnettuna
Ohje
Kokoa pizza ja paista 200°C n. 15 min tai kunnes pohja on kypsynyt.
Lisää päälle basilika.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.9 kg
Laktoositon
209
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio mozzarella-fontal e2,5 kg juustomuru
Valio salaattijuusto kuutiot 2 kg laktoositon
Valio Välimeren pyörykkä 40 g x n. 125 / 5 kg laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
209 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
209 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy