Välimerenpyörykkää, annanperunoita ja mangokermaviiliä

Välimerenpyörykkää, annanperunoita ja mangokermaviiliä
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Välimerenpyörykkää, annanperunoita ja mangokermaviiliä

Välimerenpyörykkää, annanperunoita ja mangokermaviiliä

Paahdettu mango tuo selkeää lisäarvoa kastikkeelle ja tukee annoksen muita makuja.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset15 annosta

Mangokermaviili

0.300 kg
mangokuutioita, pakaste
0.400 kg
0.002 kg
tuoretta minttua
0.002 kg
tabascoa
0.003 kg
mustapippuria myllystä
0.004 kg
suolaa
0.050 kg
limetti- tai sitruunamehua

Annanperunat

2.500 kg
0.850 kg
pakastesipulikuutioita
1.000 kg
lihalientä
0.100 kg
0.017 kg
hienonnettua persiljaa

Lisäksi

1.600 kg

Ohje

  1. Mangokermaviili

  2. Paahda mangokuutiot 250°C 20 min. Jäähdytä.
  3. Sekoita sauvasekoittimella kaikki aineet keskenään.
  4. Annanperunat

  5. Sekoita kaikki aineet keskenään Gn 1/1 vuoassa. Lisää voi nokareina päälle.
  6. Paista 175° C uunissa noin tunnin ajan tai kunnes peruna on kypsää.
  7. Viimeistele persiljalla.
  8. Lisäksi

  9. Paista välimerenpyörykät kuumiksi.
kpl
g
6.6 kg
84 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
84 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.