Valio Eila® NUTRI F+ lohikeitto

Valio Eila® NUTRI F+ lohikeitto
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Valio Eila® NUTRI F+ lohikeitto

Valio Eila® NUTRI F+ lohikeitto

Ainekset10 annosta

0.500 kg
0.255 kg
pakastesipulikuutioita
1.000 kg
kalalientä
0.500 kg
0.010 kg
suolaa
0.500 kg
0.185 kg
0.040 kg
hienonnettua tilliä
0.002 kg
kokonaista maustepippuria
0.002 kg
kokonaista valkopippuria
0.002 kg
kokonaisia mustapippureita
0.001 kg
laakerinlehtiä

Ohje

  1. Kiehauta perunat, sipulit ja mausteet kalaliemessä. Lisää ruokakerma ja suola, hauduta n. 15 min.
  2. Lisää lohikuutiot ja nutrijauhe. Sekoita hyvin ja anna hautua, kunnes lohi on kypsää.
  3. Viimeistele tillillä.
  4. HUOM: Nutri F+ maitojauhe on laktoositon tuote, joten lämpimässä ruoanlaitossa jauhe ruskistuu helposti. Lisää Valio Eila® Nutri F+ maitojauhe tuotteeseen aina kuuman ruoanvalmistuksen loppuvaiheessa. Jauhetta sisältävän lämpimän ruoan optimaalinen lämpösäilytys +60 °C ja +65 °C välillä.
kpl
g
2.8 kg
99 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
99 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
99 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.