Siirry sisältöön
Valio Eila® NUTRI F+ lohikeitto
Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Tuomas Valio Aimo Koekeittiöstä

Valio Eila® NUTRI F+ lohikeitto

Valio Eila® NUTRI F+ lohikeitto

Ainekset


Ohje

  1. Kiehauta perunat, sipulit ja mausteet kalaliemessä. Lisää ruokakerma ja suola, hauduta n. 15 min.
  2. Lisää lohikuutiot ja nutrijauhe. Sekoita hyvin ja anna hautua, kunnes lohi on kypsää.
  3. Viimeistele tillillä.
  4. HUOM: Nutri F+ maitojauhe on laktoositon tuote, joten lämpimässä ruoanlaitossa jauhe ruskistuu helposti. Lisää Valio Eila® Nutri F+ maitojauhe tuotteeseen aina kuuman ruoanvalmistuksen loppuvaiheessa. Jauhetta sisältävän lämpimän ruoan optimaalinen lämpösäilytys +60 °C ja +65 °C välillä.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 297 kcal
Proteiini 22,9 g
Hiilihydraatti 16,5 g
Rasva 15,5 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 1,9 g
Kalsium 325,4 mg
D-vitamiini 2,9 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 106 kcal
Proteiini 8,2 g
Hiilihydraatti 5,9 g
Rasva 5,5 g
Tyydyttynyt rasva 2 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search