Valio Eila® NUTRI F+ pannari

Valio Eila® NUTRI F+ pannari
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Valio Eila® NUTRI F+ pannari

Valio Eila® NUTRI F+ pannari

Valio Eila® NUTRI F+ rikastuttaa tarjottavien tuotteidesi proteiinipitoisuutta.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

Pannari

1.000 kg
0.325 kg
vehnäjauhoja
0.006 kg
suolaa
0.024 kg
sokeria
0.200 kg
0.170 kg

Tarjoiluun

0.300 kg
0.300 kg
0.100 kg
sokeria
0.100 kg
0.300 kg

Ohje

  1. Vatkaa pannarin raaka-aineet sekaisin ja anna turvota hetki. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle GN 1/1 -uunipellille. Paista pannukakkua kannella peitettynä kiertoilmauunissa 200 asteessa n. 15-20 minuuttia. Paista tarvittaessa vielä hetki ilman kantta.
  2. Vatkaa vispikerma, jogurtti, sokeri ja nutrijauhe vaahdoksi. Tarjoile pannari mansikkahillon ja jogurttikermavaahdon kera.
kpl
g
2.5 kg
188 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
188 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
188 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.