Valkosipulifoccaccio

Valkosipulifoccaccio
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Valkosipulifoccaccio

Valkosipulifoccaccio

Ainekset33 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.030 kg
suolaa
0.080 kg
hiivaa
0.300 kg
1.900 kg
vehnäjauhoja
3.310 kg (33 kpl à 0.100 kg)

Pinnalle

0.330 kg
0.330 kg (33 kpl à 0.010 kg)

Yrttiöljy

0.250 kg
oliiviöljyä
0.050 kg
valkosipulia hienonnettuna
0.025 kg
hienonnettua persiljaa
0.325 kg (33 kpl à 0.010 kg)
3.965 kg (33 kpl à 0.120 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina vaivaamalla taikinan aineet erittäin hyvin. Anna taikinan levätä 30 minuuttia
  2. Leivo taikinasta 100 g:n painoisia pyöreitä paloja. Anna palojen levätä 20 minuuttia
  3. Kauli palat 3 mm:n vahvuisiksi pyöreiksi paloiksi. Nostata palat
  4. Sekoita valkosipuli ja persilja öljyn joukkoon. Levitä seos leipien pinnalle. Ripottele päälle Fontal raastetta.
  5. Paista 220 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia
kpl
g
4.0 kg
317 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
317 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
317 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›