Valkosipulifoccaccio

Valio Food Solutions

Valkosipulifoccaccio

Ainekset33 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.030 kg
suolaa
0.080 kg
hiivaa
0.300 kg
1.900 kg
vehnäjauhoja
3.310 kg (33 kpl à 0.100 kg)

Pinnalle

0.330 kg
0.330 kg (33 kpl à 0.010 kg)

Yrttiöljy

0.250 kg
oliiviöljyä
0.050 kg
valkosipulia hienonnettuna
0.025 kg
hienonnettua persiljaa
0.325 kg (33 kpl à 0.010 kg)
3.965 kg (33 kpl à 0.120 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina vaivaamalla taikinan aineet erittäin hyvin. Anna taikinan levätä 30 minuuttia
  2. Leivo taikinasta 100 g:n painoisia pyöreitä paloja. Anna palojen levätä 20 minuuttia
  3. Kauli palat 3 mm:n vahvuisiksi pyöreiksi paloiksi. Nostata palat
  4. Sekoita valkosipuli ja persilja öljyn joukkoon. Levitä seos leipien pinnalle. Ripottele päälle Fontal raastetta.
  5. Paista 220 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia
kpl
g
4.0 kg
317 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
317 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g
Kalsium
75 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
317 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,9 g
Kalsium
75 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›