Siirry sisältöön
Valkosipulifoccaccio

Valkosipulifoccaccio

Valkosipulifoccaccio

Ainekset

Taikina

  • 1,000 kg vettä
  • 0,030 kg suolaa
  • 0,080 kg hiivaa
  • 0,300 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1,900 kg vehnäjauhoja

Pinnalle

Yrttiöljy

  • 0,250 kg oliiviöljyä
  • 0,050 kg valkosipulia hienonnettuna
  • 0,030 kg hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Valmista taikina vaivaamalla taikinan aineet erittäin hyvin. Anna taikinan levätä 30 minuuttia
  2. Leivo taikinasta 100 g:n painoisia pyöreitä paloja. Anna palojen levätä 20 minuuttia
  3. Kauli palat 3 mm:n vahvuisiksi pyöreiksi paloiksi. Nostata palat
  4. Sekoita valkosipuli ja persilja öljyn joukkoon. Levitä seos leipien pinnalle. Ripottele päälle Fontal raastetta.
  5. Paista 220 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 381 kcal
Proteiini 9,7 g
Hiilihydraatti 43 g
Rasva 18,4 g
Tyydyttynyt rasva 6,9 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 1,1 g
Kalsium 90 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 318 kcal
Proteiini 8,1 g
Hiilihydraatti 35,8 g
Rasva 15,3 g
Tyydyttynyt rasva 5,8 g
Ravintokuitu 2 g
Suola 1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search