Siirry sisältöön
Valkosipulijuustoleipä

Valkosipulijuustoleipä

Valkosipulijuustoleipä

Ainekset

Taikina

  • 0,500 kg vettä
  • 0,500 kg
    Valio Eila® piimää
    Valio Eila® laktoositon rasvaton piimä valmistetaan raikkaasta suomalaisesta maidosta hapattamalla. Rasvaton piimä sopii ruoka- tai…
    Valio Eila® rasvaton piimä 1 l laktoositon
  • 0,030 kg suolaa
  • 0,050 kg sokeria
  • 0,080 kg hiivaa
  • 0,100 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,200 kg kaurahiutaleita
  • 0,200 kg ruisjauhoja
  • 1,000 kg vehnäjauhoja

Pinnalle


Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 min.
  2. Leivo taikinasta 50 g:n painoisia pyöreitä paloja. Anna palojen levätä 10 min.
  3. Kauli palat 3 mm:n vahvuisiksi levyiksi. Nakkaa levyt.
  4. Sekoita valkosipulijuustotäytteen aineet massaksi ja levitä taikinalevyjen päälle.
  5. Nostata leivät. Paista leivät 220°C:ssa uunissa noin 10 min.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 171 kcal
Proteiini 7,7 g
Hiilihydraatti 20 g
Rasva 6,2 g
Tyydyttynyt rasva 3,2 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,8 g
Kalsium 128,4 mg
D-vitamiini 0,3 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 245 kcal
Proteiini 11 g
Hiilihydraatti 28,5 g
Rasva 8,8 g
Tyydyttynyt rasva 4,6 g
Ravintokuitu 2,7 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search