Valkosipulijuustoleipä

Valio Food Solutions

Valkosipulijuustoleipä

Ainekset53 kpl

Taikina

0.500 kg
vettä
0.500 kg
0.030 kg
suolaa
0.050 kg
sokeria
0.080 kg
hiivaa
0.100 kg
0.200 kg
kaurahiutaleita
0.200 kg
ruisjauhoja
1.000 kg
vehnäjauhoja
2.660 kg (53 kpl à 0.050 kg)

Pinnalle

0.750 kg
0.045 kg
valkosipulia hienonnettuna
0.225 kg
kananmunaa raakana
0.025 kg
hienonnettua persiljaa
1.045 kg (53 kpl à 0.020 kg)
3.705 kg (53 kpl à 0.070 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 min.
  2. Leivo taikinasta 50 g:n painoisia pyöreitä paloja. Anna palojen levätä 10 min.
  3. Kauli palat 3 mm:n vahvuisiksi levyiksi. Nakkaa levyt.
  4. Sekoita valkosipulijuustotäytteen aineet massaksi ja levitä taikinalevyjen päälle.
  5. Nostata leivät. Paista leivät 220°C:ssa uunissa noin 10 min.
kpl
g
3.7 kg
246 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
246 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g
Kalsium
184 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
246 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g
Kalsium
184 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›