Valkosipulinen salaatti

Valkosipulinen salaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Valkosipulinen salaatti

Valkosipulinen salaatti

Ainekset10 annosta

1.000 kg
salaattisekoitusta

Kastike

0.400 kg
0.200 kg
0.010 kg
väkiviinaetikkaa
0.016 kg
sinappia
0.015 kg
sitruunamehua
0.004 kg
sokeria
0.150 kg
parmesaania
0.003 kg
mustapippurirouhetta

Pinnalle

0.100 kg
parmesaania

Ohje

  1. Levitä salaattisekoitus GN 1/1 -vuokaan. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Kaada kastike salaatin joukkoon ja nostele salaattia kevyesti. Levitä salaatin pinnalle raaste. Tarjoa mielellään heti salaattipöydän lisäkesalaattina.
Vinkki

Vinkki

Salaatista saat ruokaisan, jos lisäät pinnalle leipäkrutonkeja. Valmista krutongit Valio pulleasta patongista. Leikkaa patonki noin 1x1 cm kuutioiksi ja paahda ne kiertoilmauunissa 225 asteessa n. 3 min.
kpl
g
1.9 kg
104 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
104 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
104 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.