Valkosipulipossu

Valkosipulipossu

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
168 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

3,000 kg porsaan ulkofileetä
Täyte
0,300 kg ruisleipää
0,200 kg Valio Eila® voita
0,050 kg Food Service valkosipulikuutiota
0,015 kg sormisuolaa
  mustapippuria myllystä
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Leikkaa filee auki.

Täyte
  • Hienonna leipä ja voi monitoimikoneessa. Lisää valkosipulirouhe.

  • Mausta filee suolalla ja pippurilla ja painele täyte lihan pintaan.

  • Rullaa filee tiiviisti ja sido se paistinarulla.

  • Mausta filee suolalla ja pippurilla.

  • Paista filee pannulla kauniin ruskeaksi ja jatka kypsentämistä uunissa 125 °C kunnes sisäläpö on 67°

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!