Valkosipulipossu

Valkosipulipossu
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Valkosipulipossu

Valkosipulipossu

Ainekset15 annosta

3.000 kg
porsaan ulkofileetä

Täyte

0.300 kg
ruisleipää
0.200 kg
0.050 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.015 kg
sormisuolaa
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Leikkaa filee auki.
  2. Täyte

  3. Hienonna leipä ja voi monitoimikoneessa. Lisää valkosipulirouhe.
  4. Mausta filee suolalla ja pippurilla ja painele täyte lihan pintaan.
  5. Rullaa filee tiiviisti ja sido se paistinarulla.
  6. Mausta filee suolalla ja pippurilla.
  7. Paista filee pannulla kauniin ruskeaksi ja jatka kypsentämistä uunissa 125 °C kunnes sisäläpö on 67°
kpl
g
3.6 kg
168 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
168 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
168 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.