Siirry sisältöön
Valkosipulipossu

Valkosipulipossu

Valkosipulipossu

Ainekset

  • 3,000 kg porsaan ulkofileetä

Täyte

  • 0,300 kg ruisleipää
  • 0,200 kg
    Valio Eila® voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio Eila® voi 200 g laktoositon
  • 0,050 kg valkosipulikuutioita, pakaste
  • 0,015 kg sormisuolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Leikkaa filee auki.

Täyte

  1. Hienonna leipä ja voi monitoimikoneessa. Lisää valkosipulirouhe.
  2. Mausta filee suolalla ja pippurilla ja painele täyte lihan pintaan.
  3. Rullaa filee tiiviisti ja sido se paistinarulla.
  4. Mausta filee suolalla ja pippurilla.
  5. Paista filee pannulla kauniin ruskeaksi ja jatka kypsentämistä uunissa 125 °C kunnes sisäläpö on 67°

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 398 kcal
Proteiini 43,9 g
Hiilihydraatti 9,7 g
Rasva 20 g
Tyydyttynyt rasva 9,6 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 1,7 g
Kalsium 23 mg
D-vitamiini 0,7 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 168 kcal
Proteiini 18,5 g
Hiilihydraatti 4,1 g
Rasva 8,4 g
Tyydyttynyt rasva 4 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search