Valkosuklaa hedelmämousse

Valkosuklaa hedelmämousse
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Valkosuklaa hedelmämousse

Valkosuklaa hedelmämousse

Täyteläinen jälkiruoka lounaalle, vitriiniin tai kahvitarjoiluihin.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

0.200 kg
valkosuklaata
0.200 kg
0.200 kg
0.200 kg

Lisäksi

0.500 kg
sokeroitua hedelmäsekoitusta sulatettuna

Ohje

  1. Sulata valkosuklaa mikrossa.
  2. Sekoita tuorejuustoon crème fraîche ja suklaa.
  3. Nostele kermavaahto massan joukkoon.
  4. Hienonna valutetut hedelmäpalat ja kokoa moussen kanssa annoksiksi.
kpl
g
1.1 kg
311 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
311 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
311 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.