Valkosuklaa hedelmämousse

Valio Food Solutions

Valkosuklaa hedelmämousse

Ohje

  1. Sulata valkosuklaa mikrossa.
  2. Sekoita tuorejuustoon crème fraîche ja suklaa.
  3. Nostele kermavaahto massan joukkoon.
  4. Hienonna valutetut hedelmäpalat ja kokoa moussen kanssa annoksiksi.
kpl
g
1.1 kg
240 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
240 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
240 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
18 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›