Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Valkosuklaa hedelmämousse
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Valkosuklaa hedelmämousse
Valkosuklaa hedelmämousse
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
0.200 kg
valkosuklaata
0.200 kg
Valio vispikermaa laktoositon
vaahdotettuna
0.200 kg
Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
0.200 kg
Valio crème fraîchea laktoositon
Lisäksi
0.500 kg
FS hedelmäsekoitusta sulatettuna
Ohje
Sulata valkosuklaa mikrossa.
Sekoita tuorejuustoon crème fraîche ja suklaa.
Nostele kermavaahto massan joukkoon.
Hienonna valutetut hedelmäpalat ja kokoa moussen kanssa annoksiksi.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.1 kg
Vähälaktoosinen
Gluteeniton
246
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio vispikerma 1 l UHT laktoositon
Valio Viola® 1,5 kg maustamaton tuorejuusto laktoositon
Valio crème fraîche 2 kg laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
246 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
246 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›