Valkosuklaakääretorttu

Valio Food Solutions

Valkosuklaakääretorttu

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset3 kpl

Pohja

0.430 kg
0.430 kg (3 kpl à 0.143 kg)

Kostutus

0.100 kg
0.100 kg (3 kpl à 0.033 kg)

Paahdettuvalkosuklaatäyte

0.300 kg
Paahdettua valkosuklaata ( esim. Valrhona ORELYS)
0.500 kg
0.100 kg
0.900 kg (3 kpl à 0.300 kg)

Täyte

0.300 kg
0.300 kg (3 kpl à 0.100 kg)

Koristelu

0.095 kg
tuoreita mansikoita
0.050 kg
0.145 kg (3 kpl à 0.048 kg)
1.875 kg (3 kpl à 0.625 kg)

Ohje

  1. Täyte

  2. Sulata suklaa ja lisää kuumennettu maito pienissä erissä joukkoon. Sekoita emulsioksi. Vaahdota kerma kuohkeaksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos joukkoon.
  3. Sulata vetopohja ja kostuta kevyesti maidolla. Levitä täytettä kerros ja pursota mansikkatäyte runsas raidoiksi päälle. Rullaa tortut ja leikkaa kolmeen osaan.
  4. Koristelu

  5. Koristele kääretortut valkosuklaatäytteellä ja hyytelöidyillä tuoreilla marjoilla.
kpl
g
2.1 kg
301 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
301 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
73 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
301 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
73 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.